Guldkopplet

Varje år delas utmärkelsen “Guldkopplet” ut till en medlem som Skarpnäck Hundungdom vill uppmärksamma för sitt bidrag till att göra klubben till en ännu bättre förening. Styrelsen beslutar om vem som får utmärkelsen och den kan inte gå till någon som sitter i styrelsen för tillfället. Priset delas ut på klubbens årsmöte.

Här nedanför kan ni se vilka som tilldelats “Guldkopplet” genom åren.

Guldkopplet 2017 – Sofia Wickman Mörk
2017 års mottagare av guldkopplet har under flera år varit aktiv på klubben. Hen är med och arrangerar aktiviteter, har suttit med i styrelsen och är även mycket aktiv som ledare på klubben där hen är väl omtyckt och får lovord av kursdeltagare och föräldrar.
Med sina egna hundar av olika raser representerar hen klubben som en duktig hundtränare på träningar och tävlingar i flera olika hundsporter.
Denna person är väldigt ödmjuk och månar om klubben och dess medlemmar. Med sin positiva och glada inställning, goda pedagogik och stora hundkunskap är hen en stor tillgång för Skarpnäck Hundungdom.
Årets mottagare av guldkopplet är: Sofia Wickman Mörk!

Guldkopplet 2016 – Sindija Heinberga
Årets mottagare av guldkopplet är en eldsjäl som har engagemanget och viljan att föra klubben framåt. Hon tar sig alltid tid att ställa upp för klubben och hjälper gärna till.
Just precis sådana medlemmar behövs i en framgångsrik förening! Hon är en stark person med mycket kunskap som brinner för hundträning och gärna vill ge andra möjlighet att lära sig mer. Hon är driven och vill hela tiden komma framåt, både i sin egen träning men också i föreningslivet. Hon är en person som alltid har varit klubben trogen, oavsett om det gäller att hoppa in på ett kurstillfälle där en annan instruktör är sjuk eller att representera klubben på distriktsårsmöten och repskap. Att komma in i en förening där man inte känner någon kan göra de flesta lite osäkra. Att dessutom vara nyinflyttad till Sverige och precis ha börjat lära sig språket men ändå med självsäkerhet anmäla sig till en hundkurs och komma ner på klubben, det är något som verkligen bevisar vilken drivkraft denna person har.  Vi är dig så tacksamma att du vill vara en del av vår härliga klubb! Guldkopplet 2016 går till:
Sindija Heinberga.

Guldkopplet 2015 – Astrid Hesseborn-Ingeström
Den person som i år tilldelas Guldkopplet har under åren lagt ner mycket tid på att gå kurser och deltagit i flertalet klubbmästerskap. Hon representerar klubben ute på tävlingsbanorna med fina resultat och med en trevlig sportslig anda. Hon var i somras med och arrangerade ett läger och ingår i vår ledargrupp. Med sin glädje, entusiasm och positiva inställning tillför hon föreningen mycket. Vi har valt att tilldela utmärkelsen Guldkopplet 2015 till:
Astrid Hesseborn-Ingeström.

Astrid och Iris

Comments are closed.