Anmälan

Varje termin brukar vi ha drygt fem kurser. Agility är för det mesta med, såsom allmänlydnad och freestyle eller rallylydnad.

På alla våra kurser, oavsett hundsport, finns det alltid minst en instruktör som är utbildad och godkänd som instruktör i just den hundsport som kursen handlar om. Med sig har den utbildade instruktören ofta en eller flera hjälpinstruktörer. Dessa personer är kunniga inom sporten och går med under kursen för att lära sig mer om hur man håller kurs, för att i framtiden själva kunna utbilda sig till instruktörer. På det här sättet kvalitetssäkrar vi våra kurser för er medlemmar.

Kolla in under menyn för att se vilka kurser som är aktuella just nu! Här under ser du hur du gör din anmälan.

För att anmäla till kurs så mailar man sin anmälan till respektive kursledare (adresser står vid varje kurs) samt betalar in kursavgiften till vårt plusgiro 35 52 62-7, betalningsmottagare är Skarpnäck Hundungdom. Observera att anmälan är inte komplett förrän betalningen inkommit till oss. Du kan även betala via swish: 1230486647, glöm inte att ange till vilken kurs din betalning är!

Mailet ska innehålla följande uppgifter: namn, adress, postadress, telefonnummer, förarens personnummer, hundens namn, hundras, ålder samt vilken kurs du vill gå. För att en kurs ska bli av krävs det att minst 5 st deltagare är anmälda och för att vi ska kunna hålla en hög kvalité på kurserna har vi ett maxantal på 8 st deltagare. Sista anmälning- och betalningsdag är 2 veckor före kursstart.

Vid för många anmälda till en kurs har medlemmar i Skarpnäck Hundungdom som är mellan 6-25 år förtur.

Observera att din hund ska vara vaccinerad mot parvovirus och valpsjuka enligt SKKs bestämmelser. Vi rekommenderar även vaccination mot kennelhosta. För utländska hundar gäller dessutom vaccination mot rabies och avmaskning av bandmask.

Löptikar är inte tillåtna på kurser i agility och rallylydnad, då det stör de andra deltagarna.
På kurser i övriga hundsporter är löptikar välkomna eftersom de då kan träna utanför planen.

Vid sjukdom hos ägare eller hund fås kursavgiften för resterande tillfällen tillbaka vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg. Klubben har en försäkring som täcker alla deltagare vid arrangerade aktiviteter, men observera att denna försäkring endast gäller människor och inte hundar. Vill man teckna en försäkring för sin hund vill vi tipsa om Agria Djurförsäkringar där du som medlem i Sveriges Hundungdom får 10% rabatt på din hundförsäkring.

Varmt välkommen på kurs hos oss!

Comments are closed.